ایران - بیش از ۷ رشته تجمع و اعتراض در تهران علیه چپاولگریهای رژیم آخوندی+عکس

بعد از نوشیدن جام زهر که همچنان مردم در اعتراض و اعتصاب هستند،  در ادامه اعتراضات مردم بجان آمده امروز هم مثل سایر روزها در شهرهای مختلف میهن سلسله تظاهراتی بر پا بود از جمله در تهران:

شنبه ۳۱مرداد۹۴: 
تهران: شهرداری تهران نیروهای غیر تخصصی در ساخت و سازهای حوزه شهری را به کار گرفته است که اعضای سازمان نظام مهندسی تهران در خیابان بهشت تجمع اعتراضی کردند و خواستار اجرای قانون سازمان نظام مهندسی شدند و همه نهادها را ملزم به استفاده از نیروهای ذیصلاح در امر ساخت و ساز کردند.


 
تهران: ایادی رژیم آخوندی نخاله های خاکبرداری را از محیط کسب و کار و زندگی مردم جمع آوری نکرده و به درخواست مردم توجهی ننمودند لذا مردم و مغازه داران میدان منیریه با ایادی شهرداری رژیم درگیر شده و شیشه های کامیون شهرداری را شکستند.





تهران: زمینهای کشاورزی و سوهانک و مرادآباد تهران توسط وزارت راه و ترابری تحت عنوان منابع ملی تصرف شده است. جمعی از مالکان این زمینها در مقابل وزارت راه و شهرسازی تجمع کردند و خواهان پرداخت خسارات معادل قیمت زمینهای خود شدند.



تهران: از جمعه شب ۳۰مرداد آب میدان توحید قطع شده است. شهرداری منطقه مدتهاست بدون طرح و برنامه مشخصی بخشی از مسیر را خراب کرده و بلاتکلیف گذاشته است.  به این دلیل  ساکنان اطراف میدان توحید و ستارخان دست به اعتراض زده و خواهان حل مسئله آب شدند. 
تهران میدان رضائیها: به بهانه قرارداد توسط شرکت خدمات همراه اول و پخش پالایش نفت فرآورده های نفت ایران جمعی از کارکنان که جزو فرزندان قربانیان جنگ ضد میهنی اخراج شده بودند در میدان رضائیها موسوم به هفت تیر در برابر ساختمان مرکزی بنیاد شهید تجمع اعتراضی برگزار کردند. 
تهران:  در اعتراض به گران شدن ۲۵درصدی شهریه دانشجویان دانشگاه سوره در خیابان آزادی در مقابل دفتر مرکزی این دانشگاه دست به تجمع اعتراضی زدند.
تهران۲۵مرداد۹۴: در اعتراض به تحویل واحدهای مسکونی بعد از گذشت ۵سال جمعی از اعضای تعاونی مسکن متعلق به شرکت صنایع حمل و نقل سپاه پاسداران در برابر دفتر مرکزی سازمان هواپیمایی تجمع کردند.
 تجمع جمعی ازاعضا تعاونی مسکن متعلق به کارکنان صنایع حمل و نقل هوایی ایران
خانم مریم رجوی در پیام خود به مناسبت روز جهانی کارگر در اردیبهشت ۱۳۹۴ گفتند: 
كارگران ايران در شرايطي به چنين رويارويي فزاينده‌يي عليه رژيم حاكم رو آورده‌اند كه از دوران قحطيهاي پس از جنگ جهاني دوم به اين سو، يعني از 70 سال پيش ‌تاكنون، هیچگاه کارگران ایران تا اين پايه گرفتار فقر و سركوب و بي‌‌حقوقي و ناامني شغلي نبوده‌اند. در پاييز سال گذشته بانک مرکزی رژيم اعلام کرد که هزینه خانوار ایرانی در سال گذشته ۳۱.۴ درصد نسبت به سال۹۱ افزایش یافته است. اين وضعيت كه بسياري خانواده‌ها را به زير خط فقر ساقط كرده، در مورد كارگران وخيم تر است. به اعتراف مقامهاي رژيم، «هم‌اكنون معيشت ۹۰ درصد جامعه كارگري كشور زيرخط فقر بوده و ۱۰ درصد باقيمانده نيز با خط فقر فاصله چنداني ندارند».  از سال ۸۴ تاکنون قدرت خرید کارگران ۷۳ درصد کاهش یافته است. و «شکاف موجود بین دستمزد و مخارج خانوارهای کارگری که بیشتر از ۵۰ درصد کل شاغلان را تشکیل می‌دهند، باعث انجام فعالیتهای اجباری در بازارهای غیررسمی، دلالی، شب کاری، کار پاره وقت و مواردی از این دست برای امرار معاش شده است». 
هم‌چنين اگر چه حداقل دستمزد تعيين شده براي كارگران، فاصله زيادي با هزينه واقعي خانوارهاي كارگري دارد، اما «در حال حاضر ۵ میلیون نفر کمتر از حداقل دستمزد مصوب ادارة کار را دریافت می‌کنند و بدون هرگونه بیمه و شناسنامه کاری هستند».

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر