ایران - درگیری بین مردم و مزدوران در تهران، زاهدان، اصفهان، اسلام آباد و هندیجان+عکس

مردم بجان آمده که هر روز برای مشکلات معیشتی خود دست به اعتراض می زنند و حاضر به کوتاه آمدن نیستند ولی رژیم پلید آخوندی با حیله های مختلف بجان آنها افتاده و از مردم اخاذی می کند. 

دوشنبه۱۲مرداد۹۴: 
تهران:  دو مورد درگیری بین دستفروشان  و مزدوران شهرداری و نیروی انتظامی صورت گرفت:
۱- دستفرشان در سبزه میدان نزدیک بازار مشغول کار بودند مورد یورش مزدوران شهرداری قرار گرفته و دست به مقاومت زدند کسبه و عابرین به کمک دستفروشان شتافتند و اعتراض کردند.
۲ -  درخیابان ولی عصر روبه روی تئاتر شهر  دستفروشانی که اغلب زنان و کودکان بودند مزدوران شهرداری و نیروی انتظامی به آنها حمله ور شدند که با اعتراض و مقابله عابران روبه رو شدند.  مردمی که از دنائت و پستی مزدوران به خشم آمده  بودند با حمله به مزدوران دستفروشان دستگیر شده را آزاد کردند.
زاهدان: در اعتراض به پرداخت نشدن ۷ماه حقوق برای دومین بار کارگران کارخانه سیمان زارامگر سیستان و بلوچستان دست به تجمع اعتراضی زدند. کارگران اعتراض داشتند که در این کارخانه حتی قوانینی که خود رژیم وضع کرده است رعایت نمی شود.
اصفهان: در اعتراض به مالیاتها و قانون موسوم به ارزش افزوده که باعث هزینه های سنگ بری و کاهش فروش آنان در اثر گرانی شده است کارگران دست به اعتصاب زده و اعلام کردند تا زمانی که این قانون آخوند ساخته حذف نشود به اعتصاب خود ادامه خواهند داد.

اعتصاب سنگبریهای اصفهان
اعتصاب سنگبریهای اصفهان
سه شنبه۱۳مرداد۹۴: 
اسلام آباد: در اعتراض به پرداخت نشدن سه ماه حقوق خود پرستاران بیمارستان خمینی همراه با جمعی از پرستاران دیگر بیمارستانها و مراکز درمانی شهر دست به اعترض زدند. 

 هندیجان: در اعتراض به پرداخت نشدن ۶ماه حقوق  و اینکه  از صبح تا شب مشغول کارهای خدماتی شهر هستیم و فرصتی برایمان نیست شغل دومی داشته باشیم و سال تا سال هم از پرداخت حقوق ما خودداری می کنند لذا دست به اعتصاب می زنیم.

خانم مریم رجوی در پیام خود به مناسبت روز جهانی کارگر در اردیبهشت ۱۳۹۴ گفتند:
در اين ميان «دستکم ۹۳ درصد کارگران با قراردادهای موقت یک ماهه تا یک ساله مشغول به کارند»  در نتيجه از حق بيمة درماني و سوانح و حقوق بازنشستگي محرومند و دستمزد‌شان در پايين‌ترين سطح ممكن است. قربانيان اصلي اين قرارداد‌هاي ستمكارانه‌ زنان كارگرند. آنها، هم ناچار به پذيرش مشاغل كم درآمد و پرزحمت با ساعات كار طولاني مي‌شوند و هم در صف اول اخراجها قرار دارند. به نحوي كه با بروز کوچکترین مشكلي در وضعيت مالي هر كارخانه‌يي، زنان کارگر اخراج می‌شوند. در ۹ سال گذشته سالانه بیش از صدهزار زن از بازار کار ایران کنار رفته‌اند. نرخ بيكاري زنان از شروع كار آخوند روحاني هم‌چنان در حال افزايش است و اكنون سه چهارم زنان تحصيلكرده قادر به يافتن شغل نمي‌شوند.