در درگیریهای باندی بر سر مذاکرات اتمی که گفته شده ظریف از مرز سرخ عبور کرده است. برخی ازاعضای مجلس جواد ظریف و تیم مذاکره کننده رژیم را زیر سؤال میبرند که در مذاکرات هستهیی و توافقهای صورت گرفته امتیازات زیادی به طرف مقابل داده و خط قرمزهای نظام را رد کرده است.
به همین دلیل امروز یکشنبه ۳خرداد ۹۴ ظریف و عباس عراقچی را به جلسه غیر علنی مجلس دعوت کردند. این نشست به مدت دو ساعت به طول انجامید. در نخستین صحنه که خبرنگاران حضور داشتند مشاجره تند و فریادهای مهدی کوچک زاده بر سر ظریف بوده است.
خبرگزاری ایسنا (دانشجویی) می نویسد: رسایی و کوچک زاده مقابل ظریف و رو به روی جایگاه ناطقان ایستاده و فریاد می زدند. و با ظریف درگیری لفظی پیدا کردند.
خانم مریم رجوی در بهمن ۱۳۹۳ در کنفرانس بحران تروریسم و افراطی گری در شورای اروپا –
استراسبورگ گفتند:
دو عامل
اساسی وجود دارد که استراتژی شکست را تشکیل میدهد: یکی سستی نشان دادن دولتهاي غرب در برابر برنامة رژیم ایران برای تولید بمب اتمی است، دیگری هرگونه شریک کردن
این رژیم در ائتلاف بینالمللی علیه داعش و دخالت دادن آن در عراق و سوریه است.
چرا مماشات نسبت به برنامة اتمی این رژیم، خطرناک است؟ زیرا سلاح هستهیی را در دست یک فاشیسم مذهبی قرار میدهد که عامل بیثباتی در منطقه و حامی اصلی تروریسم است.
چرا شریک کردن این رژیم در عراق خطرناک است؟ زیرا به نیروی تروریستی و سپاه قدس این رژیم، میدان عمل و تهاجم میدهد و سایر کشورهای منطقه را در آتش و خون فرو میبرد.
یک سال پس
از حملة آمریکا به عراق، من هشدار دادم که خطر دخالت رژیم ایران صدبار بدتر از خطر
اتمی آن است. حالا، هم هشدار ميدهم كه: شریک کردن ملاها در عراق، سلاح مخربی به
دست آنها میدهد که صدبار خطرناکتر از سلاح اتمی است. چرا مماشات نسبت به برنامة اتمی این رژیم، خطرناک است؟ زیرا سلاح هستهیی را در دست یک فاشیسم مذهبی قرار میدهد که عامل بیثباتی در منطقه و حامی اصلی تروریسم است.
چرا شریک کردن این رژیم در عراق خطرناک است؟ زیرا به نیروی تروریستی و سپاه قدس این رژیم، میدان عمل و تهاجم میدهد و سایر کشورهای منطقه را در آتش و خون فرو میبرد.